El Racó de les Exposicions de Col·lecció Local

 


A partir del 4 de març us presentarem al blog les exposicions que fem a la Biblioteca de la nostra Col·lecció Local. La que tenim actualment exposada porta per títol Contes d'Autors Arenyencs.

Aquesta exposició mostra un recull dels contes que els nostres autors locals han escrit per als més petits de la casa. Hi trobareu, entre d'altres, Nobleza de corazón: cuento para niños de Jacint Arxer, Tereseta que baixava les escales de Salvador Espriu, Cris y Cros, i El vendedor de sombras de Cristina Fernández Cubas, L'arbre de fum, El Leo i la Lea volen una mascota i La veritable història del llop de Nathalie Pons, Sedna, El gegant i el rabadà i Neu al parc de  Lluís Ferran de Pol, Una història d'ndians de  Joan Portell, El conte de gegants, L'odissea de gegants i El retorn dels gegants de Pep Quintana i Ignasi Massaguer, i Els tres cavallets de colors d'Elvira Elias.

Aquesta exposició la podeu visitar fins el dia vint d'aquest mes de març al davant del taulell de préstec i a la sala d’actes de la nostra Biblioteca.

 

Comentaris